Labels

RECOR – ZETELS & MEUBELEN

Where charm & elegance meet

Snak je naar rust, comfort en voluit genieten? Recor heeft alles voor je in huis, van het ontbijt tot het slapen gaan. Zitmeubelen waarin je heerlijk onderuit zakt voor de rest van de avond. Een gezellige tafel voor een snelle koffie of een uitgebreide maaltijd met familie en vrienden. Een slaapkamer waarin je wel de hele dag zou kunnen doorbrengen. Recor staat voor hoogwaardig zitcomfort en trendy meubelen met een ongekende charme. Deze interieurcollectie maakt van je huis een échte thuis.

 

 

BELFORM – MODERN WONEN

When less is more, so much more

Na een drukke dag is het tijd voor zalige me-time of quality time met vrienden en familie in een interieur dat ontdaan is van alle overbodige details. Geniet van hoogstaand zitcomfort in een jonge strakke vormgeving. Van modulaire systemen die zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte. Van hippe designstukken je eindeloos combineert. Belform beantwoordt volledig aan de verwachtingen van een moderne levensstijl. Dit is trendy en betaalbaar wonen zonder toegevingen.

 

 

SOFABED – ZIT & SLAAP

Comfortabele mix van zitten en slapen

Gezellig zitcomfort gecombineerd met zalig slaapcomfort, dat is Sofabed. De vakkundige mix van onze expertise in zitten en slapen levert een exclusief duo-product op. Overdag een blikvanger in de kamer, ’s avonds een handige uittrekbare slaapplek. Een slimme oplossing voor een kleine ruimte of in het geval van een uitgelopen bezoekje van vrienden. De slaapbanken van Sofabed garanderen het hoogste comfort, op elk moment van de dag (en nacht).

 

 

RECOR BEDDING – TOP SLAAPCOMFORT

Beddenspecialist sinds 1987

Een comfortabel bed is cruciaal voor een goede nachtrust. Lig je graag zacht of hard? Met ons zorgvuldig op elkaar afgestemd assortiment van professionele boxsprings en matrassen bepaal je dat volledig zelf. Zodat je ’s morgens helemaal uitgerust en fris aan je dag begint. Wakker worden was nog nooit zo leuk. In een bed van Recor Bedding draai je je graag nog eens om. Zo geniet je nog extra lang van de gezellige warmte en stijlvolle grandeur van onze modellen.