Om kwaliteit, duurzaamheid en comfort te garanderen, werkt Recor met hoogwaardige materialen, die een straffe kwaliteitscontrole ondergaan. Of je nu kiest voor stof of voor leder, duurzaamheid is verzekerd. Ontdek hieronder de voordelen en de mogelijkheden van de verschillende materialen.

Leder: duurzame finesse

Modern, klassiek of eerder landelijk? Leder past in elk interieur en oogt luxueus. Leder is een natuurlijk product. De kwaliteit hangt af van hoe je de huid bewerkt en welk deel van de huid je gebruikt. Bij Recor kan je kiezen tussen drie soorten leer: Namibo, Samoa en Mammut.

De voordelen van leder

  1. Leder houdt geen vieze geurtjes vast.
  2. Leder gaat lang mee en wordt steeds mooier. Het is goed bestand tegen scheurtjes.
  3. Leder is makkelijk te onderhouden. De leders die Recor gebruikt hebben een beschermlaagje en zijn dus goed bestand tegen vuil, vocht en veroudering

 

Stof: stevig en onderhoudsvriendelijk

Een stoffen slaapbank is even kwalitatief als een lederen sofa. De wrijvingsweerstand, vlekbestendigheid en kleurechtheid worden uitvoerig getest vooraleer ze op je sofa terechtkomen. Ook qua onderhoud zit je met een stof goed. Als je kinderen of huisdieren hebt; kies dan voor een afwasbare stof. Het biedt een extra beschermlaag en zorgt ervoor dat je vervelende vlekken in een mum van tijd weer proper veegt.

Voordelen van een stoffen Sofa

  1. Warme, gezellige uitstraling
  2. Makkelijk te onderhouden als je voor vlekbestendige, afwasbare materialen kies (AquaClean, H2o of Easycare)
  3. Uitvoering getest op kwaliteit en duurzaamheid
  4. Uitgebreid aanbod stoffen en kleuren

Opgelet, Als je huisdieren heb, kies je best voor een fijne stof. Bij stoffen die grof geweven zijn, bestaat de kans dat er stukjes stof loskomen en er lusjes ontstaan.

nl_BENederlands (België)
nl_BENederlands (België)