Een stoffen salon is even kwalitatief als een lederen salon. De wrijvingsweerstand, vlekbestendigheid en kleurechtheid worden uitvoerig getest vooraleer ze op je salon terechtkomen.
Ook qua onderhoud zit je met een stoffen salon goed. Als je kinderen of huisdieren hebt, kies dan voor een afwasbare stof. Het biedt een extra beschermlaag en zorgt ervoor dat je vervelende vlekken in een mum van tijd weer proper veegt.

Onderhoudsvriendelijke, afwasbare stoffen

Een glas rode wijn, een tas koffie, plakkerige kinderhandjes, … Een nachtmerrie als je een stoffen zetel hebt. Maar niet als je voor vlekbestendige stoffen, zoals Aquaclean, H2Oh! of Easycare kiest. Deze stoffen zijn behandeld met een speciale blijvende moleculaire beschermlaag, die voorkomt dat vuil in de vezels van jouw slaapbank trekt. Met een klein beetje water en een doekje verwijder je de vlekken in een handomdraai.

Deze stoffen zijn ideaal voor families met kinderen, maar ook voor de verhuurmarkt. Verhuur je een appartement of tweede woning? Staat jouw vakantiehuisje op Airbnb? Dan is een onderhoudsvriendelijke slaapbank een perfecte oplossing.

 

Stofcategorieën 

Onze stoffen zijn onderverdeeld in 8 verschillende prijsgroepen, gaande van stofcategorie A tot en met stofcategorie H. De eerste letter van de naam van de stof geeft de categorie weer. Zo behoort Aristo stof bijvoorbeeld tot categorie A.

Stofcategorie A bevat de goedkoopste stoffen en categorie H de duurdere stoffen.

nl_BENL